El lector escriu

Correbous, poder, compassió

Els dic, als alcaldes de les Terres de l’Ebre, juntament amb el de Cardona (Bages), de les formacions polítiques ERC, Junts per Catalunya, PSC i Movem, que, atesa la responsabilitat que el poder els atorga per evolucionar cap a un món millor, haurien de ser més savis, entesa la saviesa com la facultat per saber discernir entre el bé i el mal.

Faig aquesta reflexió en assabentar-me que volen defensar la vigència dels correbous, incloses les modalitats dels capllaçats i embolats.

No s’hauria de dubtar a sacrificar una tradició en què es fa patir un herbívor de naturalesa pacífica i fugissera, per així evitar la violència gratuïta i fer prevaldre els valors de la compassió.

Quines generacions ens esperen si la crueltat cap a un ésser viu és considerada un fet normal? Alcaldes de les Terres de l’Ebre que defensen aquesta atrocitat, si no hi veuen clar, farien un grat favor a tota la societat cedint el seu poder a persones més sàvies.

Molins de Rei (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia