El lector escriu

La demagògia de l’oposició

Hi ha un discurs polític, demagògic, que acusa el president de la Generalitat de no governar per a tots els catalans, sinó només per als independentistes.

A favor de qui governarien Cs, el PP o el PSOE en el cas que arribessin a presidir la Generalitat? Sense cap mena de dubte que no governarien pas tenint en compte les aspiracions independentistes d’una part important de la població, sinó que governarien segons la voluntat d’aquells que els van aplaudir i votar el seu discurs electoral; per tant, tampoc governarien per a tots els catalans. No hi ha cap president al món que governi o gestioni a gust de tothom.

Per altra banda, quan els nacionalistes espanyols parlen d’una part de catalans que no se senten representats pel govern de Catalunya, és senzillament perquè aquests tampoc no se’n senten, de catalans, en la seva majoria són espanyols establerts a Catalunya, la ideologia política dels quals els ve donada pels mitjans espanyols que amaguen o tergiversen la realitat. Per això moltes vegades aquests suposats catalans es comporten com una cinquena columna.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia