El lector escriu

Desnonament turístic

Sabria pas si aquest mot s’ha escoltat en una altra ocasió. Ara, però, els meus pares el viuen en pròpia pell. El meu pare, de 91 anys, i la mare, de 87. Fa cinc anys que viuen en un pis de lloguer al c/ Llibertat de Banyoles. Després que per la seva edat decidirem que deixessin Maià per viure a ciutat amb l’avantatge de tenir-ho tot més a prop. Doncs ara aquest octubre els finava el contracte, i l’empresa propietària d’entrada els demana un 50% més en el rebut del lloguer. Havent de prescindir de la plaça d’aparcament i el traster. S’entén, és clar, de cop 250 € per afegir al rebut. Banyoles s’ha convertit en un espai de turisme esportiu per a forasters i ara aprofitaran per inflar lloguers i al mateix temps amoïnar molts de llogaters. Al seu bloc hi ha altres persones que es troben amb el mateix.

El més preocupant per a nosaltres és l’edat dels pares, i principalment pel meu pare. En una setmana ha fet una baixada preocupant, tot i que ja els hem buscat un altre habitatge, no deixa de ser un cop fort. El que fins ara només llegíem, ara ja ho vivim.

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia