El lector escriu

Sentència del procés, previsible amb aquests àrbitres

Deia el mes de novembre del 2018 el Sr. Cosidó, antic director general de la policia espanyola i en aquell moment portaveu del PP al Senat, per justificar-se davant les crítiques dels mitjans de la “caverna mediàtica madrilenya” que l’acusaven d’haver cedit massa davant el PSOE en la renovació dels membres del Consell General del Poder Judicial: “Hem fet una jugada estupenda –es referia al pacte amb el PSOE–, amb el pacte controlarem la sala segona del Tribunal Supremo, per darrere.”

Per entendre la sentència del “procés”, amb condemnes molt perllongades per uns suposats delictes de sedició i malversació de fons públics, només cal veure la ideologia dels integrants de la sala segona del Tribunal Suprem, i en general de tot l’alt funcionariat madrileny.

Tots el catalans, pensem com pensem, sabem que el que ha passat en realitat al nostre país, el que s’ha anomenat “el procés”, ha estat pacífic i democràtic i, per tant, mai hi va haver “alçament”, ni “violència”, ni “tumult”, ni, desgraciadament, independència, conceptes que la sentència interpreta –per condemnar els polítics catalans i els Jordis– de forma totalment forçada i ideologitzada i basant-se substancialment en les declaracions esbiaixades que van efectuar en el judici els integrants dels cossos policials estatals i altres funcionaris, com la secretària del jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona.

En definitiva, l’equip base que vam veure el dia 9 d’octubre a la festa de la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca en defensa de la “unidad de España”, compost pel tinent coronel de la Guàrdia Civil Sr. Baena, el senyor jutge i la senyora secretària judicial del jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona i els fiscals Srs. Maza i Zaragoza ha guanyat, però ho ha fet amb uns àrbitres de part. Fa uns mesos el president Torra parlava de la via eslovena, ara hem tornat als Balcans amb una justícia que s’assembla molt a la d’en Milosevic.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia