El lector escriu

Economia, imatge!!

Com s’atreveixen?, no tenen modus ni vergonya!

És l’únic que els preocupa, a la majoria d’empresaris de Barcelona, i del país, és clar, de la greu situació que estem vivint, com a país i especialment en la pròpia carn moltes de les persones anònimes o no (per entendre’ns, ja que no hi ha ni hi haurà mai ningú anònim) que donen la cara i s’impliquen amb convicció i responsabilitat per aconseguir un món millor per a tothom.

“Hi hem perdut diners...” “El comerç se’n ressent...” “Quina imatge tindran, els de fora, de Barcelona, de Catalunya...?”

I les persones? Realment sap, l’empresariat que ara recrimina les protestes als carrers, que existeixen les persones i què i qui són?? Sincerament, tinc els meus dubtes. Tal com es mostren insensibles al dolor, al patiment, als anhels de llibertat, de respecte i de dignitat.

Massa encegats, permetent i exercint la violència que, impunement, a través del poder econòmic, dia rere dia destrueix famílies i aniquila persones.

Ja és hora que canviï el sentit i la direcció de les denúncies i investigacions.

A qui s’ha de condemnar, i a penes majúscules, és a qui realment exerceix la violència. La violència del poder econòmic. Metapoder encobridor sense escrúpols, de la més elevada mesquina perversitat.

Castellvell del Camp (Baix Camp)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia