El lector escriu

La variant de Vallirana oberta, un record pels damnificats

Finalment l’Estat s’ha dignat, aquest dimarts 5 de novembre, a obrir els túnels de Vallirana.

Des que l’any 1988 el ministre socialista Sáenz de Cosculluela va escriure a l’alcaldia “imprimiré al tema (variant N-340) la mayor celeridad posible”, han passat més de trenta anys. Ara, quan abans del 10-N, s’ha obert al trànsit, és moment de felicitar-nos per la nostra constància resilient a l’hora de fer entendre, a través de les accions de la Coordinadora Prou Cues N-340, la necessitat inapel·lable de tirar endavant el projecte. I un agraïment a tots els que, des de la seva responsabilitat política han ajudat a superar tots els entrebancs que, un rere l’altre, s’anaven inventant, sobretot en les diferents etapes de governs socialistes.

Encara tenen una mica de vergonya, no han vingut a inaugurar, i els túnels simplement s’han obert al trànsit. I nosaltres, els supervivents, devem un record a tots els damnificats, més d’una dotzena d’atropellaments mortals al carrer Major, i molts més que, després de batallar pel tema, no la podran disfrutar. Un parenostre i tres avemaries.

Vallirana (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia