El lector escriu

Debat polític

Estic escoltant el debat polític; decepció total. Es pensen que som curts, tots els catalans i tots els espanyols.

Tinc al davant un conjunt de persones i em plantejo: han pensat a fons el bé comú pel poble i com gestionar-lo en tots els aspectes? I em responc: no, tinc al davant una colla de persones amb una falta de nivell i de qualitat humana tremenda, que no els importa deixar anar paraules malsonants, que busquen la baralla entre ells, que no saben escoltar amb calma i no deixen parlar qui té la paraula, que indignen els televidents, que se’n van avorrits al llit, perquè escoltar gent que parlen tots a la vegada i barallant-se, no és el més agradable. Ni tan sols es pot saber de què parlen, perquè de política no.

La senyora Arrimadas, insuportable. La senyora Cayetana, que no hi ha qui entengui per què representa el PP a Catalunya, parlant del que no coneix. I que es presenten com uns vertaders importuns.

Penso que alguns grups escollits de joves de segon de batxiller farien millor paper.

Em pregunto: aquesta gent vol servir el poble o manar per cobrar?

Qui presenta algun pla positiu? És desesperant. Quina bogeria tan gran. Aniré a votar perquè sé que ho he de fer, la meva consciència m’ho diu. I perquè hi ha gent honrada a la presó. Però molt a gust deixaria de votar. Desolador, de debò. No hi hauria algun polític o política de més qualitat?

Hi ha una senyora, més senyora, la Laura Borràs, que, si més no, parla somrient i respecta els altres.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia