El lector escriu

Sanitat anquilosada

Durant gairebé tota la meva vida professional he estat relacionat amb el món de la sanitat, si no directament, quasi: medicina d’empresa, Montepío Tèxtil de Malalties, Col·legi de Metges i d’altres, també relacionats amb aquesta activitat.

Havia concertat hores per a exploracions veritablement complexes i noves, de molt alta tecnologia, en el seu moment, i, des de sempre, el període més llarg d’espera que havia donat era d’un mes.

Ara, per a una exploració complementària de tipus radiològic –RM, em diuen, al meu entendre no gaire complicada–, que m’han de fer aquí, a Vic, després d’un reconeixement de fa un mes, m’han donat cinc mesos d’espera. I això que m’ho varen tramitar com a exploració de caire preferent. Sincerament, no ho entenc. Manca de personal? Mala coordinació?

Per sort no és res de greu, espero, però no trobo lògic ni normal tanta demora. Hi ha quelcom que no funciona, evidentment. Pot algú posar-hi remei? Els pacients ho agrairien.

Vic (Osona)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia