El lector escriu

De mal en pitjor

Ja s’ha votat i ha passat el que tothom sabia que passaria, excepte qui va provocar i convocar les eleccions, que no és cap altre que Pedro Sánchez, que ha cavat la seva fossa política; quan la incompetència professional, cultural i política és manifesta en el personatge, i aquest “s’enroca” en la ignorància, els resultats sempre són catastròfics per al futur del país, que ha de conviure amb la política discriminatòria.

Ara, per reblar el problema, voldria felicitar i donar les gràcies a tots els abstencionistes d’arreu de la geografia de la península Ibèrica pel seu gest patriòtic i cívic de no pronunciar-se a les urnes; espero que aquest mutisme també el tinguin quan s’adonin que s’han equivocat en no anar a votar i que no critiquin cap decisió del govern que ells han contribuït a establir a l’Estat espanyol; o sigui, muts i a la gàbia, perquè tindreu allò que heu volgut tenir.

Els hereus i nostàlgics de la dictadura franquista, gràcies a la vostra abstenció, han agafat embranzida per fer anar de cul tot govern democràtic, i això costarà molt de vèncer i superar, perquè encara hi ha molta gent que gaudeix dels rèdits de la dictadura franquista, com són els militars veterans i els seus hereus i descendents.

Sánchez no va voler pactar amb Iglesias, però ara només pot pactar amb qui li vulgui donar suport, si en fa prou, o dimitir i abandonar la política, perquè s’ha de mentalitzar que no és prou intel·ligent per liderar el govern d’aquest país.

La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia