El lector escriu

L’herència Solà, quina barra!!

Llegeixo les declaracions fetes per l’exalcalde Antoni Solà el passat dia 4 en aquest diari i em ve al cap l’expressió en termes més precisos del Molt Honorable Quim Torra envers la negativa de Sánchez a agafar-li el telèfon.

Parla el Sr. Solà com si ell no tingués res a veure amb la situació caòtica que travessa l’Ajuntament de Santa Coloma en aquests moments. Vint anys de mal govern alguna cosa hi deuen haver influït.

El final dramàtic (fallida) que espera a l’empresa adjudicatària de la construcció i explotació de la piscina de la Selva. L’aval d’un milió d’euros concedits a un insolvent que l’Ajuntament ha hagut de pagar. La perllongació del carrer Bisbal amb un perill imminent en cas d’emergència de foc o sanitària. Una xarxa viària urbana en un estat deplorable. Un polígon industrial sense subministrament d’energia elèctrica per a les empreses que s’hi volen instal·lar (Hypra). Un altre “marrón” en la solució de la sortida nord tan reclamada per l’empresa Pujadas i tot el barri del Pla del Cementiri... Deu anys esperant sense perspectives de solució.

Parla el Sr. Solà com si ell i la seva nefasta gestió no hi tinguessin res a veure.

Seria molt llarg contar l’herència deixada pel Sr. Solà i mal i nul·lament gestionada pel Sr. Joan Martí, el seu hereu. I francament, després de llegir les declaracions del Sr. Solà no puc evitat d’exclamar... quins pebrots!!

Santa Coloma de Farners (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia