El lector escriu

Parlem de democràcia, estúpids!

Quina misèria, no ja política sinó a més intel·lectual, i manca de valors democràtics que tenen molts polítics de primera fila a Espanya, amb una política de trinxeres i de l’“a por ellos!”. Es diu que el dia d’eleccions és una festa de la democràcia, l’onze de novembre de 2019 ha estat una “desfeta democràtica” pel fracàs de Pedro Sánchez, que va errar en la previsió de pujar en escons, amb una despesa per les eleccions de 136 milions d’euros. El PP puja i es dispara Vox (no faré un acudit amb el verb disparar tractant-se d’un partit d’ultradreta), que aconsegueix 3,6 milions de vots i 52 diputats. Si amb els governs del PP i el PSOE el TC tenia feina, amb Vox, que destapa la caixa dels trons, ja es poden anar preparant per fer hores extres ses senyories. Aquest partit neofalangista ja ha anunciat, per boca d’Abascal, que presentarà propostes al Tribunal Constitucional per il·legalitzar els partits independentistes, que s’ha de detenir i emmanillar el president Torra i entregar-lo a les autoritats, tancar TV3 i Catalunya Ràdio, eliminar les autonomies, els Mossos a la picota, intervenir Ensenyament, etcètera.

Els partits espanyols van donar carta de naturalesa de partit democràtic a Vox i ara n’hauran d’entomar les conseqüències i que no es queixin, els van donar totes les facilitats, a més de tenir una gran part de televisions i mitjans informatius de l’establishment a favor, la democràcia queda en quarantena.

Ara ve el cruixir de dents, una raó més per voler marxar d’aquest femer. Adeu!

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia