El lector escriu

Experiències

Amb motiu de la sentència del procés, el 14 d’octubre passat, el meu cor va dir: “Prou! O et cuides de mi o marxo!” Caram, això és seriós. Sense perdre ni un minut, primera visita al CAP de Riudarenes, ambulància, hospital Santa Caterina, hospital Josep Trueta, sala d’operacions i ja tenim el meu cor restaurat, ja torna a funcionar a tota marxa. Encara que l’experiència va ser dura, el tracte de tot el personal amb qui vaig tenir contacte va ser excel·lent, fent que em sentís tractat com si fos el pacient favorit. Per tot això, gràcies, moltes gràcies, sou molt bona gent!!!

A Catalunya s’han fet coses molt ben fetes, una d’elles és el fet d’haver acollit gent de fora, els fills i les filles dels quals ara formen part d’aquest equip sanitari i s’adrecen als pacients en un perfecte català o castellà. Ara jo em pregunto: l’Institut Català de la Salut podrà pagar sous dignes a tot el seu col·lectiu amb les retallades que ens imposa l’Estat espanyol? Crec que no. Quina llàstima, tant de bo els puguem pagar els sous que es mereixen per la feina tan ben feta. Fem República Catalana o no ens en sortirem!

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia