El lector escriu

Empreses catalanes que discriminen el català

No entenc per què les instruccions dels electrodomèstics, els prospectes dels medicaments, etc., no venen mai en català. Alguns em diran que perquè això és Espanya i jo els responc que si ho fos, llavors el català, el gallec i l’èuscar també serien llengües espanyoles i no es pot discriminar els seus parlants perquè tothom és igual davant la llei. I la supremacia lingüística de la llengua de Castella sobre les altres no hi cap, en un estat social, democràtic i de dret. Jo he estat a Ginebra i allà no és obligatori el coneixement de l’alemany pel mateix motiu que no ho és el del francès a Berna o Zuric.

Tampoc entenc com empreses catalanes com Conservas Dani o Casa Tarradellas discriminen el català en l’etiquetatge i, a més, si contactes amb ells per protestar per aquesta discriminació no es molesten a respondre. No crec que sigui per motius econòmics: si Casa Salgot pot etiquetar en català, Casa Tarradellas també ho pot fer.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia