El lector escriu

El nostre esforç pel canvi climàtic és en va?

Cada vegada més, el canvi climàtic és un tema molt debatut i comentat en qualsevol conversa; és per això que tots hem d’anar prenent consciència a poc a poc i, sobretot, intentar, en la mesura que sigui possible, dur a terme accions per millorar-ho. Tant és així, que jo, una jove de 17 anys que em preocupo per aquest tema, ja que és el nostre futur, intento, sense saltar-me ni un dia, reciclar a casa meva; començant pel plàstic, passant pel cartró, menjar, envasos, piles i acabant amb el vidre.

L’altre dia anava caminant pel carrer, i em va sorprendre i em vaig sentir decebuda, com a ciutadana de Girona que soc, veure com un camió de les escombraries ajuntava tota la brossa dels diferents contenidors i la posava tota junta. En aquell moment vaig sentir una impotència molt gran, degut al fet que jo m’esforço molt cada dia per reciclar i tirar-ho tot als seus respectius contenidors.

La qüestió és: per què qui ha de donar exemple no ho fa? Jo no crec que hagi de ser un esforç, sinó una obligació.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia