El lector escriu

Així no, Messi

No sé si estic més trista perquè Messi se’n vol anar o per la manera com ho ha volgut fer.

A casa som culers de tota la vida, tres generacions de socis, i el meu home amb la insígnia d’or. N’hem vist de tots colors però sempre el Barça, el sentiment i el cor blaugrana han estat per sobre de tot.

Tanmateix, ara estem en estat de xoc. El nen malaltís que vam acollir fa vint anys, que hem vist créixer com a jugador i com a persona, que ens ha donat tantes alegries, que tant hem mimat i estimat, ara ens ha dit que volia marxar. I ho ha fet amb la fredor d’un burofax.

Ell sempre vol guanyar. D’acord. Nosaltres també. La junta i el president actual no ho han fet bé. Molt d’acord! Però aquest club que li ho ha donat tot, els aficionats que li han mostrat amor incondicional, no es mereixen, no ens mereixem, aquesta rebequeria. Potser perquè ho han perdut tot? Potser perquè fan fora el seu amic? Crec que el Leo hauria d’haver estat més agraït, més considerat, més educat.

Pots marxar, Messi. Però així no.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia