El lector escriu

Amer, contra el càncer de mama

Estem en un temps prou convuls, en què les pandèmies estan a l’ordre del dia. Malauradament, la majoria de les nostres llars, directament o indirectament, en són receptores. No cal que us digui res sobre els neguits que comporten aquestes situacions.

Aquest cap de setmana, Dia de la Lluita contra el Càncer de Mama, la gent de l’Oncolliga d’Amer tenia preparada una marxa popular amb l’objectiu de recaptar diners adreçats a la investigació i ajuda per fer front a aquesta malaltia. Durant aquests dies, les inscripcions a la marxa han superat els 400 dorsals. Crec que ja són moltes persones per a un poble de poc més de 2.000 habitants. La Covid-19 ens ha privat de fer la sortida multitudinària, ja que cal ser respectuosos amb les directrius del Procicat, però sí que s’ha pogut veure, durant tot el dia pels diferents carrers i indrets del poble d’Amer, la gent transitant amb la camiseta identificativa de color rosa amb el dibuix de les mames imprès. Crec que ha estat molt encertat per la seva part.

Actes com aquests sensibilitzen molt la població, demostren que la solidaritat hi és ben present i que cal no abaixar la guàrdia, si volem un futur millor per a tothom.

Deixeu-me felicitar en aquest cas les persones de l’Oncolliga d’Amer, els seus col·laboradors i, naturalment, els més de 400 inscrits, que amb les seves aportacions mantenen la llum de l’esperança, que prou falta ens fa, a tots plegats.

Anglès (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia