El lector escriu

Empatxats d’informació

Entre Instagram, WhatsApp, Twitter... ens trobem saturats d’informació. De fet, em sorprenc a mi mateixa quan m’adono que baixo pel feed d’Instagram i em fa mandra llegir les descripcions de les fotografies. O quan avanço un vídeo perquè m’avorreix que dediquin massa temps a una qüestió, com si mai tingués temps a perdre, com si hagués de fer alguna cosa important després.

L’altre dia una amiga em comentava que ella ha notat que li costa molt llegir un llibre durant molta estona. I jo hi coincideixo. Llegir textos llargs fa que el cap se me’n vagi a qualsevol altre tema per evitar fer l’esforç de concentrar-me.

No parem de rebre inputs d’informació que no ens fan treballar el cervell, només ens distreuen uns instants. Ens estem tornant més ganduls a l’hora de pensar? Ens estem acostumant massa que ens ho donin tot mastegat?

El cervell és com un múscul que cal treballar, però últimament ja no sap com assimilar tanta informació i, al final, l’únic que vol rebre és això: contingut ràpid i senzill de digerir.

Cerdanyola del Vallès

(Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia