Opinió

Keep calm

Evitar nous errors

La gestió de la crisi de la Covid-19 per part del govern de la Generalitat sense ningú al capdavant que piloti la nau està sent molt precària, ja que s’estan cometent errors importants. Errors polítics, de coordinació i de comunicació. Alguns han volgut concloure d’aquesta situació que trobem a faltar el president Torra. Jo no seria tan optimista, perquè estic convençut que la majoria de catalans el que troba a faltar no és el president sinó un president. Que un govern de Junts i Esquerra no estigui liderant òptimament una situació com l’actual, és dolent per al projecte independentista. I cal recordar que la minva en què es troba prové d’un error de càlcul del president Torra, ara inhabilitat. Perquè per demostrar que l’Estat espanyol no respecta la llibertat d’expressió, en un moment en què hi ha més de tres mil represaliats, presos polítics i exiliats, segurament no calia mantenir un duel amb una pancarta que, finalment, es va retirar. Aquest fet, que ara es veu tan evident, era de mal defensar davant l’actitud repressora de l’Estat espanyol i la pressió de les bases independentistes de fa uns mesos. Cap retret. Però hauria de servir per analitzar com evitem cometre errors futurs. Sobretot si, més enllà de tenir raó, volem guanyar.

Amb Laura Borràs pot passar el mateix. L’Estat espanyol està de cacera i ella forma part dels premis grossos. Si van fer caure un president per una pancarta, què serà diferent amb ella? Amb mentalitat d’estat, a la Laura se l’ha de protegir, garantir-li espais on fer política, des d’on es pugui defensar i pugui tenir projecció de futur. Aquest lloc no és una campanya electoral, posar Junts en una situació tan vulnerable seria un error.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia