El lector escriu

Estranya confusió

Fa alguns dies, el ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, anticipant-se un xic al tema de la revisió del càlcul de les pensions, una revisió de la qual, segons sembla, es parlarà el novembre que ve, va tenir una confusió mental momentània que no tardà a rectificar, tot admetent que no era el que pretenia dir. Bé!, tothom es pot equivocar, però en aquest cas s’entén com una prova que el tema de les pensions, d’uns anys cap aquí, ni el govern ni les organitzacions empresarials ni els sindicats saben com resoldre. En parlen molt, potser sí, però no hi troben el desllorigador. Mentrestant, una majoria dels que estan jubilats, en especial les vídues, continuen cobrant unes pensions que fan que els sigui molt difícil poder arribar a final de mes.

Ara només faltava l’alt nombre de prejubilacions que se’ls presenten, de grans empreses que redueixen les plantilles. Diuen que els penalitzaran, com si no fos prou pena el fet de perdre la feina. Però n’hi ha que ens prejubilàrem als 60 anys, amb 46 de cotitzats, i ens reduïren un 40%. Bé! Nosaltres ja som grans; però, tal com va la cosa, els nous ho tenen molt complicat, i mentrestant la caixa està gairebé buida. Que tinguis sort!

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia