El lector escriu

Agraïment

Enmig de la situació dificultosa i dolorosa que vivim, val la pena de fer notar i d’agrair el servei que ens fan uns quants col·lectius.

A més del servei competent, arriscat i esgotador del servei del col·lectiu dels sanitaris (ben elogiat per molts), no podem deixar de fer l’elogi del col·lectiu de bombers, els quals, amatents, lluiten contra els focs que s’han encès en tants indrets del nostre país, gairebé simultàniament. I que fa pensar que ha de ser un col·lectiu nombrós i molt ben preparat.

També farem bé de demostrar agraïment a la xarxa de biblioteques municipals, amb els seus competents bibliotecaris i bibliotecàries, els quals segueixen al peu del canó tant com les circumstàncies els permeten per oferir-nos llibres a les persones ancianes que vivim confinades a les residències: llibres que ens ajuden en aquesta mena de desert que patim, i que també ajuden molts ciutadans que es troben apartats i sols.

I hi podríem afegir molts altres col·lectius que, amb el plus de sacrificar vacances, compleixen amb la seva vocació i professió altruistes, arriscant fins i tot salut i vida.

A tots ells, moltes gràcies.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia