El lector escriu

A la Fosca, bandera vermella!

Sí, sens dubte, ja que quan plou les aigües fecals barrejades amb les pluvials tenyeixen de negre l’entranyable basseta entorn de la Roca Fosca. Sempre que cauen amb intensitat més de 10 litres/m

2
, l’arqueta, soterrada a la sorra, explota, s’arrenca la tapadora i un pestilent sortidor de merda ho empastifa tot. L’estiu del 2020, 48 hores després de ploure, van encerclar un tros de platja, quan el dia anterior els nens hi havien xapotejat alegrement. Aquest agost ha tornat a passar el mateix dos cops. El primer van informar que les aigües estaven contaminades, el segon ho van complementar amb més cartells dient que també estava contaminada la sorra. En cap dels dos van decidir emprendre mesures més contundents com ara prohibir el bany per evitar infeccions. Ajuntament de Palamós, penseu seguir ignorant el problema “tapant-lo amb la retro”?... Per solucionar-ho cal refer el clavegueram separant les aigües pluvials de les fecals i portar aquestes on calgui.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia