El lector escriu

Sant Feliu vol eliminar espai per als cotxes al passeig

Llegeixo un article que diu: “El regidor de Mobilitat de Sant Feliu de Guíxols vol eliminar l’espai dels cotxes al passeig.” Entre altres coses, diu que tenim nou carrils al passeig. Tot seguit surto de casa per cercar aquests nou carrils i no els trobo enlloc, però ell compta els aparcaments laterals, zones de càrrega i descàrrega i carril lateral per buscar pàrquing, etc.

De carrils hàbils només en tenim tres i s’ha de veure els diumenges els embussos de trànsit que hi ha a causa del mercat. Cada vegada ens ho posen més difícil, als que vivim aquí, per anar a comprar als petits comerços del poble.

El senyor Saballs no pensa gens en nosaltres, només en el turisme de dos mesos i escaig, que sí que poden circular i aparcar als afores i passejar, però per als que vivim tot l’any a Sant Feliu cada cop és més car aparcar i més difícil fer vida al poble i poder comprar a les botigues.

Els botiguers es queixen d’haver de tancar els seus negocis per falta dels habituals; l’Ajuntament no ens ho posa gens fàcil.

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia