Opinió

De reüll

La reflexió de Colau

Demana l’alcaldessa de Barcelona una reflexió a la professió periodística arran dels àudios filtrats en què l’excomissari José Manuel Villarejo detalla al periodista de La Sexta Antonio García Ferreras el muntatge fals i “groller” sobre el compte en què Nicolás Maduro hauria traspassat més de 270.000 dòlars a Pablo Iglesias.

La reclamació d’Ada Colau contrasta amb l’actuació que ella mateixa va mantenir en relació a un suposat compte de Xavier Trias a Suïssa, una informació a la portada d’El Mundo del 2014, també falsa. “Xavier Trias i Esperanza Aguirre tenen moltes coses en comú: estan envoltats de corrupció i tenen una forma compulsiva de retallar drets serveis bàsics, i per fer-ho ens diuen que no hi ha diners i després els tenen a Suïssa i a Andorra”, afirmava en un míting el 9 de maig de 2015, la nota del qual encara es manté al web de Barcelona en Comú. L’alcaldessa s’abonava aleshores a una informació sorgida de les mateixes cloaques que ara deplora, quan s’ha demostrat que han volgut perjudicar a Podem.

I és ben cert que segurament cal una reflexió sobre certs personatges, però també és necessari un compromís dels polítics per rebutjar les fake news, totes, i no agafar-s’hi quan convé per intentar desprestigiar l’adversari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia