El lector escriu

Família Ymbert-Jubany

No hi pot haver res més dur a la vida i difícil d’entendre que saber que una de les persones que des de fa molts i molts anys i dia rere dia més a prop està de la vida, des dels seus inicis, i que a tantes vides ha dedicat el seu temps a preparar un camí òptim per al naixement, ara s’hagi d’afrontar a un moment tan dur i incomprensible alhora, la pèrdua del seu propi fill.

M. Rosa i doctor Ymbert, fa molts anys que regaleu felicitat a un munt de famílies que confiem en vosaltres per la professionalitat i sobretot per la bondat i humanitat que ens doneu. Per tant, és fàcil d’imaginar la immensitat d’amor i dedicació que heu donat als vostres fills.

Ara ens toca a nosaltres donar-vos aquesta escalfor i força. No hi haurà mai paraules que puguin consolar aquesta gran pèrdua, però una part de l’Oriol estarà per sempre amb vosaltres i aquesta vegada ell serà l’encarregat de cuidar-vos i encoratjar-vos per seguir endavant.

Família Boatella Sànchez en nom de mil i una famílies amb les que heu estat en un moment clau de la nostra vida.

Pals (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia