Opinió

A la tres

Évole i la ‘dominatrix’ Olona

“L’empestada de Vox ha sortit a la tele renegant de l’antic partit, que ara li ha fet la creu i la hi voldria crucificar

Perquè ell és català, perquè els mitjans catalans se’n fan ressò i perquè els continguts televisius que crea destaquen enmig de l’oferta de brou reescalfat que trobem a la majoria de cadenes, l’Évole sempre desperta interès, sobretot quan el convidat resulta controvertit, incòmode o, a vegades, prescindible. Com la recent visita al plató de Macarena Olona, l’empestada de Vox. Els generosos minuts que el periodista va donar a l’excandidata de la ultradreta en les eleccions andaluses i exdiputada al Congreso, han recruat el necessari debat sobre el cas que la premsa ha de fer a aquesta mena de formacions i els efectes indesitjables de proporcionar-los una pista d’enlairament en format d’entrevistes que, vulguis o no, acaben blanquejant les intencions del llop que només ensenya la poteta. En defensa pròpia, Évole sosté que del pas de la Macarena pel programa la ultradreta només en va sortir malparada, perquè ella no va parar de malparlar de l’antic partit, que ara es veu que li ha fet la creu i la hi voldria crucificar. D’entrada, quan la Macarena diu que els antics companys la volen fer passar per boja escampant la mentida que té problemes de salut mental, i ho diu amb cara i to d’estar boja, més aviat els està donant la raó. Que afegeixi que l’Anguita és un referent polític no revela pas la seva mala salut mental però sí que dubta de la nostra, si pretén que combreguem amb contradiccions de molí. Però el més xocant del testimoni teatralment amansit de l’antiga dominatrix de la Cambra Baixa, són les acusacions actuals. Que si a Vox hi ha gent que fa lloances a Hitler, que si no són transparents amb Hisenda, que si hi manca la llibertat interna... Perquè no ho denunciava quan en cobrava un sou? És cert que ignorar Vox no farà desaparèixer els ultres, Évole. Sobretot ara que tenen folgada representació parlamentària. Sí, cal disseccionar el fenomen per desemmascarar-lo. Però millor amb el format de reportatges, no pas amb entrevistes que al capdavall sempre muten en un altaveu que no mereixen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia