El lector escriu

Maltractament cruel i innecessari

En la recent manifestació dels agricultors a Lleida per protestar contra la plaga de conills, es veuen a la premsa unes imatges aberrants: quatre conills pengen exhibits impúdicament, lligats de la part davantera d’un tractor, no se sap si morts o –potser pitjor– encara vius.

Són unes imatges molt desagradables, que es poden afegir a d’altres que el dia anterior es pogueren veure per TV3 quan durant l’esmentada manifestació s’apreciava com el llançament de conills convertia aquests animals en les víctimes de la protesta, en rebre tota mena d’empentes i de puntades de peu per part d’alguns dels pagesos que pretenien entrar violentament dins del Departament d’Acció Climàtica.

Una cosa és que, lamentablement, s’hagi d’eliminar els conills pel greu perjudici que comporten a l’agricultura si no hem estat capaços com a societat de trobar abans altres mesures més civilitzades per impedir-ho i una altra, utilitzar-los de forma cruel i innecessària en les seves protestes.

Veient aquestes imatges, un es pregunta: qui són aquí realment els animals? Perquè qui maltracta impunement animals tan indefensos com aquests molt probablement també pot fer el mateix amb d’altres com ara cavalls, gats o gossos.

Olesa de Montserrat (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia