El lector escriu

Maltractament animal

Estem vivint en un temps en què animals salvatges com ara els conills, porcs senglars, coloms o cabirols estan envaint zones humanes, i poden causar accidents, ruïnes en les collites dels pagesos o, si voleu, malestar a persones grans i pacífiques.

Se’m fa estrany escriure aquesta carta perquè només demano que si tu vols viure en un món natural i reps amenaces d’altres éssers vius, diria que forma part de la lògica defensar-te.

Matar un mosquit, diria que tothom ho entén! Ja és hora d’admetre que si un animal com el llop o l’os et poden causar problemes, tinguis el dret a decidir la teva lluita envers aquest fet.

Què passa actualment?... Doncs que has de demanar permís a l’administració per actuar. Has d’informar-te dels drets dels animals.

No seré jo qui jutgi res, però sí que reclamo el dret a actuar en situacions en què et sents “ocupat” per espècies foranes.

Diuen que l’Homo sapiens ha arribat fins on ha arribat gràcies al seu esperit de lluita.

Estic d’acord que hi ha fets que no són tolerables, com una corrida de toros, però cal acceptar que la supervivència és vital per a qualsevol ésser viu, i les persones formem part d’aquest benestar lluitat durant anys i panys.

Ho sento molt, però la lògica s’imposa a les situacions irreals classificades com naturals. No fem volar coloms quan la realitat és una altra!

Llançà (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia