Opinió

De reüll

Embogits!

Hem embogit! Estem com una cabra! Ens hem grillat! Som carn de la follia més disparada en un món pertorbat i desequilibrat. Cada dia hi ha fets que ho confirmen. No som capaços ni de conservar la serenitat que necessitem per fer front a aquesta paranoia que, entre tots, hem creat. Un món on tots hem de ser perfectes, tot ha de ser ràpid, tothom ha de ser el millor, tots hem de ser creatius, interessants, misteriosos i guapos... Hem de ser intel·ligents i joves, i tenir experiència, i estar preparats... Per què?

Aquesta setmana la Federació de Salut Mental de Catalunya i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya advertien que hem arribat al límit. Els nostres joves ja no poden resistir més! El suïcidi és la primera causa de mort no natural entre la joventut. Què estem fent? Ens omplim la boca de sostenibilitat i fem un món insuportable; ens omplim la boca d’educació emocional i som uns desequilibrats; omplim els carrers de bicicletes i no parem de córrer. Estem malalts i fem un món malalt.

Diuen que els petits canvis són poderosos, que hem de fer a casa allò que volem que passi al món. Doncs, atureu-vos! Aquest cap de setmana, pareu i feu silenci i busqueu dins vostre l’harmonia que necessitem a fora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia