El lector escriu

Resposta d’ACRA a la carta de la Sra. Marí Coll

En resposta a la Sra. Margarida Marí Coll, que dimecres demanava que se li expliqués “sense cap engany la funció de l’ACRA”, com a directora general d’ACRA vull expressar el següent: l’ACRA és una organització empresarial sense ànim de lucre, fundada el 1989, que agrupa la majoria d’empreses i entitats del sector de l’assistència a la gent gran a Catalunya, com ara residències, centres de dia, serveis d’ajuda a domicili i teleassistència.

La funció d’ACRA és representar els interessos generals dels socis, influir en el model social d’atenció al ciutadà, i promoure el benestar de la gent gran i la qualitat dels serveis prestats. Els valors que guien la nostra tasca són el compromís, la transparència, el rigor, la independència i la diversitat.

Lamentem els fets que denuncia la Sra. Marí a la seva carta, però al mateix temps volem destacar la gran tasca que s’està fent per part de les empreses i les entitats que atenen la gent gran amb dependència i del conjunt dels seus professionals.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia