El lector escriu

Deixem-ho als professionals!

La diferència entre els qui s’ocupen professionalment de resoldre el problemes, i els dilettanti o amateurs és que els primers sí que ajuden. Amb la bona voluntat i les il·lusions no n’hi ha prou. En relació amb els atemptats de dijous a Catalunya, tothom té dret a difondre a les xarxes socials el que li peti, i a interessar-se pels seus amics o ser arrossegat per una desbocada curiositat.

Ara bé, els qui curen són metges, els qui ensenyen, docents; els qui controlen incendis, bombers... i qui persegueix els dolents, policies.

I els qui analitzen les informacions? Quins són els “professionals”? Ara, al segle XXI, són –encara!– periodistes. Ells i elles tenen el know how, contrasten els fets, ho redacten amb bona tècnica i segueixen –encara que no tots– un codi deontològic. Els qui aprofiten per fotre’s dels Mossos, o per voler tenir clics, són uns “mercenaris de la informació”, uns mals professionals.

Per aquesta raó, sé que existeix internet, però segueixo @mossos, @govern i @krls: em són fiables, i també els mitjans professionals, com @elpuntavui, entre d’altres.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia