El lector escriu

Jocs creatius

Ara que comencem a veure les campanyes publicitàries sobre joguines, estaria bé de recordar que hi ha tot un munt de jocs creatius que poden ajudar a fomentar l’expressivitat i la imaginació, a més a més de ser divertits. Jocs on els nens són actius, on van veient una obra que es va fent a poc a poc i on els adults poden participar. Jocs on intervenen sobretot la troballa i l’aprenentatge de paraules, la tria de formes o la combinació de colors, per dir-ne alguns. És fàcil de pensar de seguida en els llibres de contes, en els còmics o la literatura dita juvenil en tant que una bona alternativa a les joguines més populars, més que res perquè conformen el contingut de la publicitat present arreu aquests dies. A part d’això, quants de nosaltres no sabem recordar i evidenciar que les bases del nostre coneixement van començar a la infantesa més jove gràcies al fantasieig o l’experiència sàvia d’un conte?

Torroella de Montgrí i l’Estartit (Baix Empordà)

Fe d’Errades

A l’article sobre l’Assemblea de Catalunya que va aparèixer a l’edició del dia 16 de novembre s’esmentava la parròquia de Sant Medir com a espai de presentació, quan en realitat va ser a la de Sant Agustí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia