El lector escriu

La llei contra el vel sacseja els danesos

Gens d’acord amb l’article del senyor Raül Garcia i Aranzueque i totalment d’acord amb la llei dels danesos i d’altres països del Nord d’Europa en relació amb la llei contra el burca i el nicab. Crec que són les persones que venen a viure a Occident les qui s’han d’adaptar a la manera de viure de casa nostra, i aquells qui no ho volen tenen un munt de països amb els seus costums i maneres de viure on poden anar, com ja va dir fa un temps el primer ministre de Dinamarca. O és que les dones occidentals que van a viure a l’Aràbia Saudita o un altre país musulmà poden anar vestides com volen? Per què les dones d’aquests països estan lluitant perquè se’ls reconegui el dret d’anar vestides com vulguin i a Occident s’ha d’acceptar aquestes limitacions?

No oblidem que, encara que Giscard d’Estaing ho va fer treure de la Constitució europea, i encara que a molts no els agradi, les arrels d’Europa són judeocristianes; per tant no hi ha motiu per acceptar altres maneres de fer que no són les nostres.

No estem reclamant per totes bandes la igualtat d’homes i dones? En canvi, aquestes normes masclistes cal acceptar-les? Tot Europa s’hauria de plantar; altrament potser les nostres arrels aviat no sabrem ni quines són.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia