El lector escriu

Reflexions d’un ignorant

Per què el responsable dels Mossos és a la presó acusat de pertànyer a “organización terrorista”? Permetre la celebració del Referèndum de l’1 d’octubre és un acte de terrorisme? A aquestes dues preguntes soc incapaç de donar-hi resposta. Al contrari, em plantegen més preguntes.

Al Sr. Trapero i al cos dels Mossos, després de l’atemptat de la Rambla de Barcelona, se’ls va fer un merescut homenatge per l’esforçada i valenta feina feta. Si els Mossos i el Sr. Trapero pertanyen a una “organización criminal”, els criminals eren ells i no els que van fer els atemptats?

Fiscals i jutges lluiten aferrissadament contra el catalanisme i el color groc. Són també membres d’alguna “organización criminal”?

Organización criminal” sols és aplicable als que democràticament volen deixar la “nacionalidad española” i pertànyer a la “nacionalitat catalana”?

Ara es celebraran actes en record de les víctimes de l’atemptat de Barcelona. I en agraïment al cos dels Mossos? Sembla que hi seran el Rey i el jefe del Gobierno i en canvi no hi podrà ser el Sr. Trapero. El Rey i el jefe del Gobierno també varen lluitar contra els atemptats?

Segons el Sr. Sánchez, el Sr. Felip VI entén perfectament el que passa a Catalunya i vol ser el Rey de “todos los catalanes”. Ens ho podem creure? Oi que sembla que el Sr. Sánchez desconegui el discurs que va fer el Sr. Felip el dia 3 d’octubre? Deu ser que el desconeix o que ens vol “aixecar la camisa”?

En la meva ignorància no trobo resposta a aquestes preguntes.

Gelida (Alt Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia