El lector escriu

El vi català

El bon funcionament fa que el sector del vi català passi un bon moment econòmic. Ha quedat enrere aquella malaltia de molts sommeliers catalans que veneraven les denominacions de Rioja i Ribera del Duero, considerant les DO catalanes de segona categoria. Patien de riojitis o riberitis. No era estrany anar a un restaurant de categoria a Barcelona i no trobar a la carta de vins ni un sol vi català. Doncs bé, segons l’informe de la prestigiosa companyia Holdings Nielsen, l’objecte de la qual és la gestió d’informació sobre les compres del consumidor, es reforça la tendència a guanyar quota de mercat en les DO catalanes en detriment dels Rioja i Ribera del Duero, i el lideratge de les DO catalanes es consolida a Catalunya el 2017.

D’altra banda, la DOQ Priorat i la DO Montsant continuen centrant les preferències catalanes de la guia més influent sobre vins del planeta, la guia de Robert Parker, amb unes puntuacions extraordinàries. És evident que anem pel bon camí.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia