El lector escriu

Jutjat de família número 6 de Girona

Fa tres anys que a la meva mare se li va diagnosticar Alzheimer. La meva germana, de manera unilateral, va demanar la seva incapacitació (tot legal, si no parlem d’ètica, és clar!), que se li va concedir quan jo estava a punt d’entrar a la sala d’operacions. Ara ja fa més d’un any que ella va decidir que no em deixava mantenir cap contacte amb la meva mare, tot i que ella ho volia. El meu advocat va presentar un escrit al jutjat de família número 6 de Girona (que per cert està col·lapsat), denunciant la situació i demanant “un règim de visita”.

Per altra banda, jo he tocat totes les tecles: Mossos, jutjat i també un mediador, que ella no ha acceptat! El temps va passant i no tinc cap resposta. És possible que quan arribi (si és que arriba), la meva mare ja no em reconegui o, malauradament, ja li hagi arribat l’hora del traspàs. Potser, l’únic que em queda es posar-me amb una pancarta davant del jutjat reclamant justícia, cosa que no descarto. Cal dir que la meva mare té una bona situació econòmica i que la meva germana treballa al jutjat de Girona.

Quart (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia