El lector escriu

Manifestació contra el diàleg

El passat dia 10 de febrer hi va haver una manifestació a la plaça Colón que prometia molt. Se n’havia fet molta publicitat, s’havien pagat autocars i insistit que la pàtria estava en perill. Quin era el motiu de la manifestació? Que no volien que els governs català i espanyol dialoguessin amb un mediador pel mig. O sigui: manifestació contra el diàleg, que és la base, no només de la democràcia sinó de la civilització i l’entesa entre pobles i persones. Però ells que volien un ordeno i mano, com a les dictadures. I ja se sap que per a un autoritari dialogar és cedir a un xantatge i el que dialoga, un traïdor. Es nota que Franco va morir però el franquisme no. Per cert, no entenc per què Aznar podia dialogar amb ETA i Sánchez no ho pot fer amb el govern català que no ha comès mai cap atemptat.

Els parlaments eren mentides i odi. Ni Sánchez havia acceptat els vint-i-un punts ni havia cedit en res. I aquella gent desprenia un odi que no cabia a la plaça. Els que sí hi cabien eren els manifestants: quaranta-cinc mil. Ni l’1% de la província de Madrid. I alguns venien de fora. Això vol dir que Pedro Sánchez no hauria de fer cas de l’extrema dreta. Són poquíssims.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia