El lector escriu

Difícil de creure

No s’entén com els policies nacionals i guàrdies civils que declaren en el judici puguin dir que van passar por, que van veure mirades d’odi, i que tot això els ha afectat emocionalment. Com pot ser que homes preparats, de 80 quilos o més, de 25 a 35 anys, vestits militarment com si anessin a la guerra amb casc, botes, porres, fusells de pilotes de goma i escuts, proteccions de tot tipus al cos, braços, colzes, espatlles, etcètera, puguin manifestar-se d’aquesta manera? No s’entén.

Alguns vàrem fer la mili als Regulars o a la Legió al nord d’Àfrica, i allí ens pegaven si no fèiem bé les coses. Per tant, havíem de fer molt bé la instrucció –que era físicament molt dura–, disparar realment amb fusells i metralletes, llançar granades i morters de 120 mm, etcètera. Mai vam tenir por, només havíem d’espavilar-nos per sortir ben parats d’aquells 17 mesos de servei, no d’un dia o dos com aquests agents.

De veritat que encara no s’han vist a ells mateixos o no han vist els seus companys en els centenars de vídeos existents, que qualsevol pot consultar a la xarxa, pegant a la gent de qualsevol sexe i edat? Com poden dir el que diuen? Potser per això el jutge Marchena impedeix el visionat dels diferents vídeos aportats per les defenses. Diu que ja els miraran després... Segur?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia