El lector escriu

Mal periodisme esportiu

L’endemà del partit contra el Manchester, vaig dubtar si havia anat al Camp Nou o a veure un altre partit a un altre estadi de futbol. El que m’explicaven la premsa, la ràdio i la TV no era el que jo havia vist. “En només quatre minuts Messi va liquidar l’eliminatòria.” És que no es van jugar els altres 86 minuts? Algú que també jugava deuria impedir que el Manchester no marqués cap gol durant aquests 86 minuts. L’actitud infantil de la majoria de periodistes esportius era destacar la labor de Messi per no parlar del gran partit de tot l’equip. En els TN d’una cadena de TV catalana, la fòbia antibarcelonista té nivells ridículs. En cada TN intenten trobar les notícies més negatives de cara al pròxim partit, els rivals són magnificats de forma exagerada i el mateix es fa amb problemes imaginaris del mateix club, com poden ser lesions, etc.

Actualment el Barça està a la final de la copa, a les semifinals de la Champions i a 9 punts per davant del segon classificat en la lliga i a 14 del tercer.

Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia