El lector escriu

L’hàbit d’allò que és superflu, la pèrdua del que és enriquidor

Actualment existeix un gran interès en les relacions socials i menys incumbència a passar el temps amb la instrucció pròpia. La introducció de xarxes socials, portals d’Internet que permeten trobades i les innovacions mòbils ens duu a vincles superflus que permeten allunyar-nos de la solitud i tenir converses i reunions, però s’ha perdut interès en la recerca de moments per tal de nodrir-nos en essència. Es tendeix al que és fàcil. Podem trobar-nos amb gent i tot i així que segueixi existint en nosaltres una sensació de buit.

Fa pocs anys existia una polarització entre aquells qui no eren massa propers a la intel·lectualitat i els qui volien enriquir-se. Amb la massificació de la informació aquesta dualitat ja no és tan evident. Avui en dia no hauria d’haver-hi cap excusa per no ser propers a allò formatiu, l’accés a material instructiu està a l’abast de tots, potser s’haurien de recompensar d’alguna manera els continguts que puguin resultar més adequats.

Molts desitgem que l’aspecte educatiu prevalgui i el que és va sigui sempre una moda relativa, s’ha de treballar en aquest sentit.

Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia