El lector escriu

UCI Mataró: difícil d’explicar, fàcil d’entendre

Vull compartir un fet que, sortosament, us el puc explicar.

Durant un mes (el març) no sé massa què ha passat, però sí que us puc dir que tinc coses força clares: una d’elles és que el personal mèdic (infermers i infermeres, metges i metgesses, anestesistes, ajudants…) que hi ha dins l’Hospital de Mataró, a urgències, però sobretot a l’UCI, on –sense ser-ne massa conscient– hi he passat quinze dies, és un gran personal mèdic.

No voldria personalitzar la meva gratitud perquè segur que em deixaria noms i això em doldria.

El tracte del personal ha estat molt curós i amorós (la tasca dins l’UCI no deu ser gens fàcil) i voldria destacar la valentia de la Dra. Laura Pulido, ja que sense la seva decisió per tirar endavant una operació de vida o mort, ara no ho podria explicar. I no vull oblidar que no ho va fer sola: també el seu equip va ajudar a fer aquesta proesa.

Certament, fins que no hi tens relació (i millor si no hi ha necessitat de tenir-ne) no coneixes la gran tasca que es fa en els nostres hospitals públics, però és molt important poder-ne fer ressò perquè es pugui fer un reconeixement d’aquesta tasca tan humana.

Arenys de Munt (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia