El lector escriu

Pablo Casado

Representa el primer de la classe en l’ensenyament tradicional, on l’important és aprendre’s de memòria, fil per randa, el contingut de la lliçó (peus de foto inclosos) s’hagi entès o no. No li cal raonar, en té prou per ser la voz de su amo, en aquest cas d’un tal Ansar; des que no hi ha Rajoy, ha estat més calladet movent els fils.

L’ínclit no té gens de sentit del ridícul. Tot observador imparcial pot constatar les nombroses mentides i fixacions d’intolerància que ha deixat anar. Sembla un autòmat, i per aquest motiu sense consciència clara de la diferència entre missatge i realitat. Té una mandarina a la mà i diu taronja. Parla d’immigració i és insensible a l’hora de treure per sempre un infant dels braços de la mare. Vol el vot popular i planifica reduir el SMI... Tant li és dreta, extrema dreta o centre. Me’l miro i diria que té un greu problema, ja de naixença, de posar-se en el lloc de l’altre. Crec que pateix dèficit selectiu d’empatia; augmentat vers els interessos no espanyolistes.

Les enquestes ja apuntaven que obtindrien la meitat d’escons. Qualsevol aprenent de pitonisso, però, tenia clar que el PP s’ensorraria. Potser l’acrònim de la niñata (C.A.T.) li ha portat mala sort? Ha estat el karma? És la fi del PP? En tot cas, per favor, que continuï.

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia