El lector escriu

Funcionariat molt eficient

Dimecres passat 16 de maig vaig haver de fer uns tràmits al Registre de la Propietat número 4 de Girona. L’assumpte que m’hi va portar era complicat, però per a la meva família era summament important que es pogués solucionar.

Vull, des d’aquest diari, agrair la manera com vaig ser atesa i també manifestar l’interès que va mostrar el personal per ajudar-nos a resoldre el problema que ens hi portava.

L’eficiència i l’interès de tots els que hi treballen van ser totals, i van intentar posar-nos les coses tan fàcils com va ser possible; raó per la qual volem, la meva família i jo mateixa, agrair-los-ho des d’aquí perquè en quedi constància, i la gent s’assabenti que hi ha persones que, en lloc de posar pals a les rodes, són capaces de posar-se al teu lloc, i fan tot el possible per trobar les solucions, encara que els representi un esforç que està fora de les seves obligacions.

Moltes gràcies.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia