El lector escriu

Cançó de Taverna

És precisament la Mostra de Cançó de Taverna, que enguany celebra el 25è aniversari, la que m’apropa cada estiu, de nou, a St. Feliu.

Si bé amb els anys s’ha anat actualitzant als temps que vivim, encara em transporta als d’èpoques passades, enyorant els qui ens han anat deixant pel camí, de tan immensa i profunda croada.

Tanmateix he de confessar que m’entristeix la freqüència minvada d’aquestes cantades, que per altra banda són el patrimoni més preuat, i que en el meu humil parer s’haurien de promocionar talment com el Festival de la Porta Ferrada.

Que els Llops de Mar s’hagin agafat sabàtic precisament aquest any de celebració podria generar certa preocupació, això és clar si no fos que reviurem l’entranyable Colla d’en Jacomet, refundada per alguns membres del grup en aquesta gran ocasió, que sense cap mena de dubte serà per tots ben apreciada.

Per altra banda, em va sorprendre molt gratament que tant en la cantada de Calella com en la de Platja d’Aro el grup d’havaneres Son de l’Havana ens obsequiés amb la cançó Onades dins del cor, dels ganxons Sé Andújar i Llorenç Fernández. La vaig gaudir amb emoció i vaig pensar en l’art innat, dels cantautors reconeguts, del meu estimat St. Feliu de Guíxols.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia