El lector escriu

Volem exercir el dret a decidir

Som molta la gent que estem tips del trist paper que fan molts dels polítics a qui hem votat i, per tant, legitimat per quatre anys. Es pensen que tenen carta blanca, es confonen, la sobirania és del poble, som els votants qui hem de decidir les accions que cal emprendre i ells executar-les, que és per això que cobren, no per fer el que “el partit decideix”. Pensen que són ells els que en saben i la resta no coneixem la complexitat de la política. Sempre tenen excuses per ser intolerants: que si a aquest altre partit no l’ajudo perquè ell abans no sé què; aquest no és de la meva corda; aquest no em va donar suport aquell dia, ara no ho faré jo. Tot això no és política.

No en tenim prou amb el panorama que hi ha, que no fan res per tirar endavant. Tots fem transaccions amb els nostres diners per internet, fins i tot es va fer un “referèndum” amb una base de dades al núvol i no podem cada setmana decidir sobre les qüestions que ens interessen? Tecnològicament és possible però no hi ha cap voluntat, són massa els que viuen de la política; si s’ha de practicar disciplina de partit, què fa tanta gent als parlaments? Reivindico el dret a decidir.

Sarrià de Ter (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia