El lector escriu

Continuen les processons sota un sol de justícia

A primers de maig passat escrivia que era de consciència fer baixar dels autobusos els visitants a Girona i fer-los fer 3 km (1,5 d’anada i 1,5 de tornada) per poder visitar l’apreciada Girona vella i moderna. He pogut observar, tret el petit parèntesi de la setmana de les flors i de les eleccions municipals, que encara l’Ajuntament no ha pres consciència d’aquests visitants que han de travessar la passarel·la del Ter i la devesa sota un sol de justícia. Tant difícil és poder parar els busos a la Copa per baixar i pujar els visitants?, i tenint en compte que la majoria que ens visiten dia rere dia són gent d’avançada edat.

Ara que parlo de gent gran, s’ha presentat un altre cas de consciència per resoldre: aquesta gent gran de Girona que viu hores de solitud, ja que els locals cívics de l’Ajuntament, on anaven a passar la tarda, buscant companyia, ara estan tancats, i per tant, o es queden a casa tancats en companyia del sofà i de la solitud o han de buscar, el que pot, algun bar que els aculli a fi de no estar sols.

Veig que ha passat la setmana de Temps de Flors i les eleccions municipals, i el nou consistori, igual que l’anterior, s’oblida de la gent gran que té necessitat d’estar acompanyada unes estones amb altres persones. Recordo que, tant per a les persones d’altres indrets que ens visiten com per a les de Girona, això continua essent casos de consciència. Per tant, espero i desitjo pel bé de totes les persones d’edat avançada, a la qual tots volem arribar, es tingui en compte i es pugui resoldre el més prompte possible i d’una vegada per sempre.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia