El lector escriu

Aclariment i agraïment

“Felicito la casa Farreny, per no haver claudicat a la pressió dels supermercats amb la col·laboració de l’Ajuntament.”

Transcrivim l’escrit exacte com estava redactat a la carta al director titulada Quan fou mort el combregaren d’en Màrius Viella, del passat dia 16 d’agost, amb la intenció d’aclarir-ne i rectificar-ne el significat.

Primer, donar les gràcies per la felicitació gratuïta a la nostra constància comercial. I en segon lloc, corregir el significat de les seves paraules: la nostra continuïtat comercial mai ha estat afavorida per la col·laboració de l’Ajuntament, el mèrit és tot nostre, de totes i cadascuna de les generacions que en el seu moment han administrat el negoci.

També volem aclarir que essent veritat que no hem claudicat a la pressió dels supermercats, no som els únics comerciants ni de la Bisbal ni d’altres poblacions que hem aguantat l’envestida poc ètica de les gran superfícies, i això no ens fa mereixedors de cap alabança extra.

Aprofitem la carta per elogiar el petit comerç que manté la convivència, cohesiona el teixit social i conforma la història viva de les poblacions. Llarga vida al comerç de proximitat.

La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia