El lector escriu

Ara, la Crida

Sembla que ara alguns volen anar a Poblet. Bé, doncs uns altres potser haurem d’anar a Montserrat. Els que tinguem una visió més àmplia per al futur del nostre país.

Els i les que no descartem accions unilaterals com tampoc descartem accions bilaterals pactades i acordades per un estat independent.

Les i els que creiem en una estratègia política basada en la unitat d’acció de tots i amb tots menys amb qui continuï defensant encara a hores d’ara el 155 i l’existència de presos polítics catalans.

Hem de caminar junts tots: PDeCAT, Junts per Catalunya, Demòcrates, ERC, Mes, Poble Lliure, Front Republicà, CUP. Tots! Tots som cridats a treballar conjuntament. No fer-ho serà retardar la nostra llibertat molts anys més...

I en això cal intensificar la tasca de la Crida Nacional per la República cercant la unitat, organitzant ja els nuclis territorials, les sectorials i els corrents ideològics. I preparant-se, si els dirigents dels partits no estan a l’altura de les circumstàncies i a sobre són incapaços de fer un pas al costat. Per esdevenir aquella organització política que ens representi a milions de catalans avui perplexos, desorientats i desencisats al nostre Parlament, el Parlament de Catalunya.

Que la prudència i la dignitat ens faci guanyadors!

Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia