El lector escriu

Aposta pels valors familiars

La inseguretat generalitzada, les separacions familiars, la violència i altres conflictes produeixen efectes adversos en la psicologia dels infants. Aquests han estat els motius, de fet, que han dut Finlàndia –segons el seu propi Ministeri d’Educació– a fomentar l’ensenyament de la pròpia religió promovent així els valors de la família i evitant que aquesta ajuda només arribi als infants vinculats estretament a les diferents comunitats religioses.

Als col·legis públics de Finlàndia s’imparteix la religió luterana, l’ortodoxa, la catòlica i fins i tot la islàmica i s’adapten els horaris perquè a l’hora de religió cadascú participi amb el seu grup sense que hi hagi discriminació de cap tipus i crec que el secret rau sobretot en l’actitud del mateix director. Sí, l’actitud que fomenta i anima les famílies a sol·licitar i fins i tot exigir l’ensenyament religiós per als alumnes. L’única base possible de tot diàleg interreligiós.

Granollers (Vallès Oriental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia