El lector escriu

Operació Judes de l’Estat espanyol contra els CDR

La denominació d’aquesta operació reconeix que aquesta operació, en si mateixa, és una traïció, està realitzada per traïdors, o que consideren als detinguts com a tals, possibilitat, aquesta última, que cal desconsiderar, ja que en genèric ens consideren així a la totalitat d’independentistes.

Aquesta traïció està dissenyada sota la creença de les profecies autocomplertes, i creada per fake news, com a prova d’això, un simple exemple: citar que disposaven de precursors com ara hipoclorit de sodi, en lloc de dir lleixiu, per provocar una major alarma social; i que el magistrat consideri tinença d’explosius, conspiració per cometre estralls i integració en organització terrorista preocupa els dos milions llargs d’independentistes, doncs, tots som CDR.

I que el PSOE (Sánchez, Celaá, Calvo, Ábalos) tingui la immoralitat de demanar al president que condemni el terrorisme inexistent en el nostre independentisme, perquè ha estat, és i serà un moviment pacífic, ja és el súmmum del cinisme, però no hem de caure en aquest parany i fer que la citada profecia autocomplerta sigui una profecia autofrustrada.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia