El lector escriu

Terrorisme

Del terme terrorisme, jo no en recordo (i tinc uns certs anys) un ús tan banal, generalitzat i barroer com el que últimament se’n fa. Sobretot, en el que se’n diu Estat espanyol, dins del qual alguns s’entesten a incloure Catalunya nació. Per la força colonial del poder central i els seus lleials portaveus mediàtics.

Posem-ho clar: amb el substantiu terrorisme i el seu adjectiu terrorista impliquem indefectiblement la capacitat, mitjans, recursos, mecanismes, dispositius i ressorts necessaris i suficients per crear, causar i imposar el terror a la societat, especialment sobre els seus segments més disconformes i crítics. I ideològicament i políticament contraris al sistema i aparell estatal dominant. Pla i breu: només hi ha un terrorisme plenament organitzat: el terrorisme d’estat.

I, davant d’aquest, la rebel·lió del poble (en el nostre cas, el poble català, que es vol sobirà, lliure i independent) és un dret individual i col·lectiu per revertir un pervertit estat de dret. I esdevé alhora un deure cívic i democràtic per tal de rescabalar el deute moral, econòmic, polític i social de l’Estat envers uns ciutadans (els catalans) que vol sotmesos i obedients.

Canadà



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia